Woonmeter
Woonmeter

Samenlevingsopbouw organiseert eenmalig een groepsaankoop van woonmeters voor gemeenten, OCMW's, sociale huisvestingsmaatschappijen en sociaal verhuurkantoren.

De woonmeter is een eenvoudige thermo- en hygrometer met vier vuistregels om correct te verwarmen en te verluchten, een ideaal instrument voor lokale projecten rond energiebesparing. Het leert je om bewust om te gaan met energie, het helpt je bij vocht en schimmel en het verhoogt het comfortgevoel. De woonmeter is ontworpen voor maatschappelijk kwetsbare gezinnen, maar is voor iedereen zinvol. De icoontjes tonen hoe je de woonmeter correct gebruikt zodat ook mensen die moeilijk Nederlands lezen of schrijven ermee aan de slag kunnen. De woonmeter is nuttig tijdens de energiescan, woon- en budgetbegeleiding of lokale klimaatacties.

Wij geloven in de woonmeter. Hopelijk u ook. U kan deelnemen aan de groepsaankoop en de woonmeter gebruiken om de strijd tegen energiearmoede aan te gaan. Sla met uw partners de handen in elkaar en zet een leuke lokale actie op.


Inschrijven

Op het inschrijvingsformulier geeft u aan hoeveel meters u wil aankopen. Inschrijven kan van 1 april tot 30 juni 2018. Vanaf 1 september 2018 ontvangt u uw bestelling.

De prijs per woonmeter:


Nu inschrijven

Downloads


Contact

Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen met:

Samenlevingsopbouw Antwerpen provincie vzw
Project Energie en Woonkwaliteit
Otterstraat 116 | 2300 Turnhout
T 014 63 31 91

leen.smets@samenlevingsopbouw.be
M  0472 39 27 87

www.samenlevingsopbouw-ap.be

Samenlevingsopbouw